top of page

Market Research Group

Public·13 members

m31360879m31360879

İş yerində haqsızlıqla üzləşmişəm – hüquqi olaraq nə edə bilərəm?

Salam hər kəsə. Son bir neçə ayda iş yerində qəribə və açıq-aşkar haqsız vəziyyətlərlə üzləşirəm. Məndən iş müqaviləsində olmayan əlavə öhdəlikləri yerinə yetirməyi tələb edirlər, üstəlik gec saatlara qədər qaldığım günlərdə heç bir əlavə ödəniş edilmir. Şikayət etməyə çalışanda isə rəhbərlik elə davranır ki, guya bu, “normal praktikadır”. Açığı, artıq bezmişəm və düşünürəm ki, bəlkə də hüquqlarımı müdafiə etməliyəm, amma əmək qanunvericiliyindən heç baş açmıram. İşçi kimi nəyə haqqım var, nəyə yox, necə müraciət etməliyəm – heç bir məlumata sahib deyiləm. Aranızda belə bir vəziyyətlə qarşılaşan olubmu? Hüquqi yardım üçün hara müraciət etmisiniz? Təcrübənizi bilmək mənə çox kömək edər.

4 Views
queenteren759
Dec 09, 2025

Salam! Mən də bir müddət əvvəl sizin yaşadıqlarınızın eynisini yaşamışdım. Bizdə çox vaxt işçilərdən istədiklərini tələb edirlər, amma qanun tamam başqa cür danışır. Mən məsələni ciddiyə alanda ilk olaraq doğru hüquqi dəstək tapmağa çalışdım və axırda bu sayta müraciət etdim https://vakil-az.com/uslugi/emek-huququ/ Burada əmək hüququ üzrə mütəxəssis mənə bütün hüquqlarımı izah etdi, iş yerinin hansı addımlarının qanunsuz olduğunu göstərdi və rəsmi şəkildə müraciət hazırlamağıma kömək etdi. Hətta rəhbərliklə danışıq strategiyasını belə izah etdilər. Nəticədə iş yerində münasibət tam dəyişdi, çünki gördülər ki, artıq məsələə ciddi yanaşıram və hüquqi əsasım var. Ən yaxşısı odur ki, vəkil hər şeyi normal, başadüşülən dildə izah edir, hüquqi terminlərlə adamı çaşdırmır. Sizə də ən azından ilkin konsultasiya üçün mütləq baxmağı tövsiyə edirəm.

Members

• 20051026vk20051026vk
    20051026vk
  • Julia Stepanyuk
    Julia Stepanyuk
  • Van Proft
    Van Proft
  • Dave Marshall
    Dave Marshall
  • Eliana Thomes
    Eliana Thomes
oldfield logo 100x100 LR 5x5.tif
Contact Us

Thanks for submitting!

©2021 by Oldfield Poll Hereford and Angus Stud. Proudly designed by creativebygeorge  www.creativebygeorge.com.au

bottom of page